Itsuwaribito Utsuho (Manga Tanıtım)


Yalanlar sizi kurtarabilir mi? Itsuwaribito Utsuho okuyun ve kendiniz karar verin…

Tür: Aksiyon, Macera, Drama, Shounen
Yazar / Çizer: Yuuki Iinuma
Çıkış Yılı: 2009
Durumu: Manga’nın İngilizce çevirisi tamamlandı. / Türkçe devam ediyor.
Bir yere kimse fark etmeden sessizce girip bir şeyler çalan kişiye hırsız denir. Karşısındakini kelimeler kullanarak oyuna getirip bir şeyler çalan kişiye dolandırıcı denir. Karşısındakine karşı şiddet kullanarak bir şeyler çalan kişiye haydut denir. Bütün bu hırsızlık, dolandırıcılık, haydutluk vasıflarında ustalaşmış en kötü ve rezil kişiye ise, Itsuwaribito denir. Peki, “Bir yalancı iyi bir hayat sürebilir mi?” Utsuho’nun çocukkenki dürüstlüğü büyük bir faciayla sonuçlanmıştır. O günden sonra sürekli yalan söylemeye karar vermiştir. Kendisini yetimlerin olduğu köyde büyüten rahip ise, sürekli insanlara yardım etmesi için onu heveslendirmeye çalışmaktadır ama Utsuho’nun dürüst bir hayat sürmesine imkan yoktur!


Bu seriyi önerme sebebim: Seriye bakıldığında Biraz Naruto‘nun haylazlığını, biraz Bleach animesindeki Gin‘i andırıyor derken güzel bir seri olup çıkıyor. Kısacası “İşte bu! Animesi çıkmalı dedirtecek bir manga!” dedirttiğinden kesinlikle öneririm. Çok aşırı bir özel güç v.b. bir şey içermediğinden bir hayli ilgimi çekti. Tamamen zeka ve mantığa dayalı olan bu seriyi sizin de okumanızı tavsiye ederim.
Mangayı Türkçe okumak isterseniz şu linke bakabilirsiniz: www.mangahanta.com/manga/Itsuwaribito-Utsuho

Ters Dönmüş Squirtle

Merhaba! Ben Ters Dönmüş Squirtle, Kitap ve manga okumayı, anime ve film izlemeyi, kaykay ve bisiklet sürmeyi ve gözlükleri çok severim! Beni twitterdan veya google'dan takip edebilirsiniz. Twitter Google

0 yorum: